Uw elektrische sfeerhaard onderhouden

Het onderhoud van een elektrische haard is dus minimaal, maar het kan geen kwaad om uw elektrische haard zo nu en dan een schoonmaakbeurt te geven. U kunt denken aan:

Net als bij andere elektrische apparaten kunnen stofdeeltjes zich ophopen in uw elektrische haard. Het is daarom een goed idee om uw haard regelmatig stofvrij te houden. Gebruik een zachte borstel of een plumeau om stof en vuil van de haard en de omringende oppervlakken te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat uw haard er altijd fris en schoon uitziet.

Af en toe is het verstandig om de elektrische componenten van uw haard te controleren. Controleer de stekker en het snoer op eventuele beschadigingen. Als u losse of beschadigde draden opmerkt, schakel dan een professional in om deze te repareren of te vervangen. Daarnaast is het belangrijk om de vlammen en verlichting van uw haard te inspecteren. Als u merkt dat er lampjes zijn uitgevallen of dat de vlammen minder realistisch lijken, kunt u ervoor kiezen om de lampen te vervangen.

Afspraak onderhoud
Onze producten

Vertrouw op Braakman kachels en haarden

Als u merkt dat er meer geavanceerd onderhoud nodig is, zoals het vervangen van losse of beschadigde draden, raden we aan dit niet zelf te proberen. Braakman kachels en haarden staat altijd paraat om u te assisteren bij elk aspect van het onderhoud van uw elektrische haard. U kunt vertrouwen op onze experts om ervoor te zorgen dat uw haard in topconditie blijft, zodat u blijvend kunt genieten van de sfeer en warmte die het biedt. Neem gerust contact met ons. Wij zijn er om u te helpen!

Contact